trettjonde april - millan kommer ^^

Hejhej hemskt mycket hej.
idag är det valborg och då blir det att ta de lugnt med Sandra och Mattias samt MILLAN åh Jimmy,
vi ska grilla lite och socilisera oss ^^ ska bli så fruktansvärt lovely att Millan kommer.. Min vän, min alldeles egna vän Millan liksom ;)

Idag har vi inte gjort så mycket, städade av lite i morse, deklarerade och så, annars ingenting. Har ju packat nästan hela veckan och nu är det nästan ingenting kvar de är lite saker kvar i hallen men de är små kartonger som kan transporteras som de är samt mina kläder men vi verkar hela tiden glömma att köpa soppåsar så de får väl ligga kvar där i någon dag, vi får väl se hur det ser ut med flytten imorgon åh så, för i värsta fall kan man ju bara ta en av påsarna till lakanen och flytta över ^^

jaja, nu ska jag spela lite mer tv-spel åh sedan skicka in karln i duschen medans jag åker och hämtar folket  i kopparberg ^^
HEJDÅHEJ!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i THE SHIT / länka inlägget

   

Lösenordsskyddade inlägg

Det här inlägget är lösenordskyddat. Innehållet i det passar inte i den vanliga bloggen av olika anledningar och delas bara med vissa.

För att läsa inlägget, klicka på HÄR och fyll i användarnamn och lösenord.
Har du inte användernamnet och lösenordet, så hojta (:
PUUSS
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i THE SHIT / länka inlägget

   

tjugotredje april - shit pommesfritez ;P

Long time no see ^^

Okej, som vanligt så händer det inte så mycket här hemma.
Lägenheten håller på att packas ned i kartonger och små städar lite, tvättar fönstrena som inte direkt var sådär super mysiga, ja annars inte mycket. Går i skolan som vanligt, lagom tråkigt faktiskt :)

Helt sjukt, de är fan snart maj ^^ tiden bara springer iväg.. Påskhelgen är ju nu :) Lite smått panik sådär med tanke på att jag iunte har fått något sommar schema än så man kan ju inte direkt planera något heller. Ska jobba där jag har jobbat de senaste två somrarna, det vill säga hos MD i Nyköping. Hel mysigt åh bekvämt (: Tom börjar jobba på fiskevårdsföreningen den 2 maj också myspys.

Ja, det var väl allt jag hade åh säga (:

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i THE SHIT / länka inlägget