tjugoåttonde september -shit (;

ooooj, nu vare något fruktansvärt länge sen jag skrev något (: Har väl mer eller mindre helt glömt bort att man bör blogga ^^, Men sen sist hare hänt en del (:

Världens bästa Millan kom ju hit åh de va så groteskt underbart! Önskar att hon bodde här jämt faktiskt! typ i lägenheten brevid (: Men vi spenderade första natten i mången med grillning och sällskaps spel, sen dagen efter åkte vi hem och fortsatte att spela sällskap spel i väntan på den gyllene fredagen ^^ fredagen som vi skulle spendera i bilen på väg till den lilla "huvudstaden" -GÖTEBORG! Vi.. eller jag hade bestämmt att vi skulle åka tidigt alltså runt 9, men icke sa nicke vi åkte vid strax efter 10 ><, men what to do med 3 sömntutor liksom (; jaja, vi åkte till Göteborg och på fredagen gick vi mest runt och chillande lite, folket drack lite öl och jag drack läsk (: Lördagen hade vi planerat att vi skulle till Liseberg men vädret tillät inte detta så det blev universeum, inte direkt värt pengarna men de va mysigt. På kvällen så drog vi till underbaraste Sanna och spannade in hennes lägenheten, som faktiskt såg ut som ett hem dessutom (; efter det så drog vi vidare till Trädgården där vi spenderade lite tid, men hade så jeflans ont i ryggen så de va så där super skoj men de dög. (: söndagen drog vi hemåt i den regninga värdet som blev fint när vi hade lämnat Göteborg -SJÄLVKLART.

Och sen stannade Millan&Jimmy här tills de va dags för mig att åka till stockholm för att på börja min praktik (: Så det är vad jag gör  (: har påbörjat 10veckors praktik på ett behandlingshem i Stockholm och jag trivs något fruktansvärt även om jag känner mig i vägen 89% av tiden men de är väl de som är meningen  ;P Har gått 3veckor nu, åh så är jag lite lång ledig åh de är ganska skönt faktiskt (: - att få vara hemma med karl åh hund fan (; Och på lördag kommer förhoppningsvis mamma&pappa upp hit, för att gå på kopparbergsmarknaden med oss åh troligtvis svärmor (:

För övrigt så händer de inte så mycket, åkte på jordens förkylning så man har väl mått som ett svin men de börjar bli bättre känner lukter nu och jag vettefan vare är som luktar men de luktar som mitt avlopp gjorde i Lindesberg när jag hade varit bort länge åh inte spolat i avloppen (: -och de har jag gjort, spolat, rensat och efter mycket omochmen kloppat i hopp och ändå luktar de ><, håller även på att måla om här hemma -VITT, var och handlade färg igår och vi valde en färg som vi trodde inte skulle bli sådär supervit utan lite mer.. ja mysigvit men nääe, det är vitt! (: Men de gör ingenting. Hittade dock ingen tapet som vi ansåg som fina och då var vi ändå inne både på K-rauta, Rusta och bauhaus. Ska väl glida ner här på byn åh kolla imorgon ifall jag hittar någon fin tapet som inte kostar multum (; Känner inte för att betala multum i en hyreslägenhet (; Annars hare väl inte hänt sådär vansinnigt mycket, eller aah. Reanulten är trasig igen då, så nu har jag fått låna mor&fars bästaste grannars bil -VULVU, tror jag tänker rymma och behålla bilen för alltid (; -sitter som en gud  OCH de finns farthåller -helt gudomligt även om jag blir åksjuk av de ;S

Oj, vilket långt inlägg men de vart lite info utöver de vanligt tjatet om att de inte händer något iaf (;


Hejdåhej (;
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i THE SHIT / länka inlägget