tolfte augusti - äntligen helg!

Ääääääntligen helg! (: Inte för att helgen har några direkta planer mer än att vi ska iväg åh fira Ts mosters man som fyller år (: Annars blir de bara soffhäng & pill i naveln (: - VAD SKA NI GÖRA?

Om 12 dagar kommer bästaste med sin halva åh då blir de kvalitetstid i skogen i några dagar för att sedan dra till en egentliga storstaden GÖTEBORG! <3 ska bli så gött åh komma iväg åh göra något med vänner åh bara ha de bra (: + att jag förhoppningsvis får träffa bästaste Sanna! Så som jag har saknat den kvinnan! (:

Idag har de inte gjorts så mycket, hämtat packet på posten så skulle iaf kunna börja plugga lite så man ligger ett steg före innan skolan börja, har dock en omtenta den 22a men ändå (: kan ju börja lite smått åh läsa böckerna iaf ^^

Jaja, Nu är de dags åh ta tag i världen en stund innan de är dags åh åka iväg (: HEJDÅHEJ! (:
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i THE SHIT / länka inlägget

   

andra augusti -helt sjukt!

Helt sjukt de är redan augusti och tillochmed den andra augusti, tiden bara springer iväg och jag har bara tre arbetspass kvar (!) helt lovely hur hemskt de än låter (: Idag har jag varit ledig så igår efter jobbet tog jag hunden min under armen och for hem till Tyresö och spenderade kvalitetstid med min bonusfamilj (<3) Vi chillade mest, Millan klippte håret på mig åh mor Nettan, vi var även på donken åh sen crusade vi ett varv bara på kvällen innan PARET (även kallade Millan&Jimmy) köpte lite godis ^^, bokade hotell för våran göteborgs resa och sen drog vi till stranden i morse när vi vaknade helt mys men satan så kallt de var i vattnet :( Sen drog vi åh käkade en pizza sen körde jag hem folket till huddige därefter har jag inte gjort så mycket faktiskt, bara tagit de chill ^^,

Imorgon vakas de jobb igen 15-10, så omotiverande men bara att bita ihop, inte så många timmar direkt så de går nog finfint dock omotiverad (: Nej, en cigarett på de här vah!


HEJDÅHEJ!
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i THE SHIT / länka inlägget