Dec. 6, 2011 - mitt i natten igen

Jaha, då satt man här igen då. Klockan är dock bara 01:06 men dags åh ta tag i tentan igen (:
Konstigt att man endast kan skriva på nattetid egentligen :/ Har dock alltid varit så även på gymnasiet, högstadiet kan jag inte yttra mig om då jag inte direkt gjorde några arbeten ^^

T åkte nyss till lillebror så jag är helt solo inatt -SKÖNT, hur hemskt de än låter.. Men de finns ingen som stör med ens med sina snarkningar ;P Eller ja, solo åh solo är jag väl egentligen inte men fanskapet räknas inte ^^,

Jaja, återgå till den där skiten.. Inatt skriver vi om grupprocessen åh dens kamrater grupproller, gruppkonflikt och relationskonflikt (:

HEJDÅHEJ ;D
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i THE SHIT / länka inlägget

   

Dec. 5, 2011 - mitt i natten

Jaha, klockan är 03:03 och jag har skrivit en sak hemtentan - behaviorism..
vilket innebär att man kanske skulle fortsätta skriva på avvikande beteenden men jag orkar fasiken inte mer ><, Och de tog drygt två timmar så de lär ju ta 8h som genit sa, 2hx4frågor=8h av mitt liv ;P men de finns så mycket annat som lockar just nu - facebook, facebook åh återigen facebook och lite rökning och beundring av snön som ligger så mysigt där ute (:

Men jaja, kan ju iaf börja att skriva så blir de mindre åh skriva imorgon ((:
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i THE SHIT / länka inlägget

   

Dec. 5, 2011

Vi har alla tänt två jul i adventsljusstaken och julgardiner, ljusstakar, julbak och massa annat jultjafs utan den där förbannande snön! snacka om att de tar dö på ens julkänsla! Och jag hade väl mer eller mindre accepterat att de blir ingen jul med snö i år och ingen vinter med pimpelfiske åh timmar med bus på sjön med fanskapet.. MEN så plötsligt så händer det som de så fint uttrycker sig i triss reklamerna. DET SNÖAR, tamejfan! Helt supermysigt, och lika fort som jag upptäckte att de snö så kom den där julkänslan och de lilla julpyntet kändes inte längre helt i onödan (: Och inte nog med att de snö och de va gör mysigt att rasta hunden så ramlade jag! Ett sånt där typiskt fall som man egentligen bara vill dö av för de är så pinsamt, haha!

Annars så händer det inte mycket i en annan del av grythyttan ><, Har dock en hemtenta som ligger på köksbordet och stirrar argsint på mig, eftersom att jag inte har börjat men efter kontakt med mitt geni som sa att de tog bara ca 8h att göra, så behöver jag inte känna panik ^^ Och om vi går efter hennes uppfattning så innebär de att den inte är så avancerad så jag bör vara klar imorgon natt eller senast på onsdag beroende på när min andra halva tänker bege sig till sängen för att sova så jag kan få vara ifred för en gångs skull (:
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i THE SHIT / länka inlägget