maj, 21. 2012 - frustration

Är så fullkommligt trött på människor.. Vissa är så fruktansvärt egoistiska (!!) Dem tänker bara så sig själva och när det passar dem då ska man stå där med öppna armar och ta emot glädje, sorg, aggressioner osv. Men när man själv känner någon form av frustration, sorg, glädje eller något annat då sitter man där själv och drar av håret från huvudet.. (Ja, jag vet jag har en karl men det är inte riktigt samma sak som att ventilera till en vän även om han är min bästa vän men han är inte kärrig.. ) JAG BLIR SÅ FÖRBANNAD, vart är dem där så kallade vännerna när man faktiskt behöver dem?! Tänker dock inte namn ge vem eller vilka jag för tillfället hatar men aah.. och antagligen kommer dem inte ta åt sig heller för "dem gör ju aldrig något fel"..

IDIOTER..
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i TYCKER, TÄNKER & KÄNNER :) / länka inlägget

   

maj, 8. 2012 - en snabb uppdatering

Allt som har med bloggandet har som vanligt avtagit.. Inte för att jag har glömt bort det men mest för att tiden inte riktigt räcker till. För tillfället håller jag på med det sista på utbildningen, vilket är B-uppsats, kanske inte är så där super märkvärdigt egentligen men tiden är knapp, vilket innebär att livet runt omkring får stanna av lite men förhoppningsvis så är allt klart till fredag nästa vecka så kan man återgå till de vanliga roliga livet igen (:

Bloggen får se ut som den gör tills tid finnes och energin orkar hålla i sig i mer än 4h i sträck (:
På återseende inom en snar framtid (;
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i THE SHIT / länka inlägget

   

maj, 4. 2012 -lite om Elvis

Elvis, fanskapet.. Lite skit om honom (:

Egentligen är han inte sådär vansinnigt mycket till ett fanskap.. Han ställer inte till med några direkt hyss. Och anledningen till varför jag kallar honom fanskapet finns egentligenn ingen. Men han skäller en del.. Eller mycket på konstigheter och sånt som inte finns (: Han är iaf född 2010-01-11, vilket innebär att han förtillfället är 2år. Född långt åh helvete nere i skåneland (: Blandras mellan chihuahua och papillon. Kroppsstorlek som en papillon men ett utseende som en chihuahua ^^, något oproportionerligt, sjukligt stora öron ^^,

Vi har inte gått några kurser ;( Vilket egentligen har varit både planerat och tänkt men inte blivit av, pga flera olika anledningar. Men han kan en hel del ändå samt mycket onödigheter som rullar runt, dö hund, buga åh lite mer skit ^^, Han är väldigt lätt lärd och tycker de är relativ kul åh göra nya saker. När han väl har gjort de några gånger så är det inte så läskig som de va och då går de undan ^^, Bästa som finns är att dra ut stoppning ur leksaker och springa runt i de fria "naken". Sitt hundfoder är inget han skulle erbjuda sin fiende, eftersom att han älskar alla mat som vistas på matte&husses tallrikar även andras tallrikar går mer än gärna att äta. (han får ändå bara sitt foder men de tar tid åh äta för han). Säljer sin själ för godis, vill helst sova i sängen, soffan eller i sin korg om rätt filt ligger på plats dock föredrar han allra helst att sova i soffan, i ett hör på alla kuddar finns i soffan (: sitter "fint" när han vill gå ut och mutrar gärna om ingen ser han ^^, -Med andra ord är fanskapet en väldigt bortskämt liten hund som är extremt tydlig med vad han vill och inte vill och får oftast som han vill.. framför allt hemma hos min mamma ("mattemormor").
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

maj, 1. 2012 - bildorkar inte hålla på ^^, så bjuder bara på två bilder idag får se om orken är dessto större imorgon. Vill inte lägga upp massa bilder heller när bloggens outfit är så extremt full, så blir ju bilderna fula också eftersom att de befinner sig i ett fult sammanhang liksom ^^ Imorgon bjuder dagen på föreläsning mellan 9-16 om B-uppsattsskrivande så vi får väl se om jag kommer därifrån smartare eller mer förvirrad ^^, förhoppningsvis smartare ;D Nu blir det en sista kissturne med fanskapet åh sen ska vi slåss om kuddarna (: Godnatt (:
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i THE SHIT / länka inlägget

   

maj, 1. 2012 - bloggoutfit

Nu har jag tröttnat på den förra outfiten till denna blogg, så jag tog bort den och tänker nöja mig i några timmar iaf, med blogg.ses egna, som förövrigt är väldigt fula åh tråkiga (: Allt som är skumt och inte fungerar som de ska borde lösas när jag får tummen ur röven och orkar fixa över den andra som jag har pillat på i några dagar.. Är dock itne nöjd med den heller men den är lite roligare än den förra och denna som är nu ^^,

Nu ska jag roa mig med annat för mina nerver ligger väldigt ytligt, men ska försöka lägga upp någon bild senare ikväll (:
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i THE SHIT / länka inlägget