tjugonionde juli - work

Idag blir det att jobba igen.. 15-10, inte så farligt långt pass men ah.. Känner mig inte direkt motiverad att jobba överhuvudtaget men what to do liksom.. Har man tagit på sig jobb så får man väl härda ut (:

Idag har vi inte gjort så mycket.. Elvis har busat med Lillkillen och bara myst (: Sjäälv har jag bara gäst åh surfat runt på min älskade dator annars ingenting. En sista promenad med grisen strax innan jag far iväg till jobbet (: Sen blir han ensam en stund åh sen antar jag att grannen kommer åh kidnappar honom åh sen kommer mor&far med vänner hem igen efter marknaden i Strängnäs (:

Nej, nu blir de åh sätta fart ^^


HEJDÅHEJ
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i THE SHIT / länka inlägget

   

tjugoåttonde juli - hejhej..

Hejhej hallå (:
Nuuuuuu äntligen har jag fått min dator att fungera och ALLA program åh filer åh allting fanns kvar :D -snacka om tur i oturen liksom ;D Så alla skolarbeten är räddade och sparade på ett minne som backup ifall olyckan kommer igen. Två timmars inskrivning hos Mediamarket och blev frisk (: stort GILLA till denn där peter som fixade de (:

Jaja, återigen så befinner jag mig i Stockholm för arbete, mindre kul men nu är de sista rundan för denna sommar åh sen är man ledig i typ en vecka sen har man en omtenta och sen är man ledig en vecka till och sen drar sista året igång (: Idag har vi inte gjort sådär super mycket, umgåts med mor&far, myst med grisen, skrivit in datorn (hoho) ätit middag, trännat lite inkallning med elvis (: Var även åh köpte ny lina till Elvis som är lite lättare åh lite kortare men ah, två burkar hundgodis också ;D Sen shoppade vi lite på Ica också sen for vi hem ;D Sen hämtade vi hem datorn igen ;D
(Ett jeflans tjat om datorn! ;D) Annars ingenting.. (:


På återseende, hejdåhej (:
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i THE SHIT / länka inlägget

   

tjugoförsta juli - (:

Long time no see, som vanligt på denna blogg.. Fast denna gång finns de väl ett bättre skäl än att jag inte har gjort någonting.. för det har jag. Har jobbat konstant typ sen början på denna månad Och varje ledig stund går att socilisera sig och andas ut (: Nu är jag inne på mitt nionde av nio arbetspass på 10 dagar.. ganska tröttsamt för de är mer psykiskt samt fysiskt än vad man tror. Imorgon tar jag gmin kos hemåt igen och de ska bli så underbart åh som jag har saknat min gris <3 Dock drar nästa arbetspass igång på Onsdag nästa vecka men de är inte lika utmattande + att jag har grisen med mig (:

Annars tror jag inte de har hänt sådär vansinnigt mycket.. Har också varit husvakt under veckan åt mina pärons hus (: Vilket inte har varit sådär super skoj.. Min säng har ingen bäddmadrass så den är  LAGOM hård och då såg jag min chans att sova i mina pärons säng tills jag insåg att deras sovrum är mot skogen.. Vilket resulterade i att jag sov i min säng iaf, för jag gillar inte de där med skog va! Och framför allt inte på marknivå på kväll och nattetid... Lite komsikt om man tänker efter, då jag booor mitt ute i skogen.. Men aah de är ju som de är med den saken (:
Annars såg har min dator gått och hängt sig.. Vilket innebär att jag inte har någon dator, vilket är väldigt surt men de är bara åh leta reda på garantin och hoppas att felet går på de så att jag har en dator när skolan börjar igen för annars är jag rätt så körd.. för jag vill inte lägga mina lönepengar på en dator.. ><, Kan ju inte direk skriva mina skolarbeten i mobilen. De skulle ju ta år (: Kan inte heller blogga med min lur (?) Då det inte går att skriva men what to do liksom mer än åh gilla läget (:

Äntligen verkar åskan och regnet ha avtagit.. Då kanske man kan sova i natt med (: Ja, de var väl allt för mig idag (:

                                                             HEJDÅHEJ!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i THE SHIT / länka inlägget

   

nionde juli - rotsystem vare ja!

Jahaja, nu var det dags igen då för en uppdatering (: Idag har vi inte gjort så mycket, mest tagit det lugnt eftersom att vi spenderade kvällen och natten hos Ts mor, då vi är hundvakt åh lilla Zita medans svärmor jobbar natt (: Medans T har spelat medans jag har städat och planterat om några blommor och fyllt på jord på resterande och de där med att garderobs blommor bara behövs vattnas när man kommer ihåg är ju rena rama bullshitet ju (!!!) Vi har tre stycken av denna växtlighet var av två av dessa endast bestod av RÖTTER. I den ena av dessa små lådor som de befinner sig i, hade rötterna tagit över världen och byggt sig nedåt så att de inte ens gick att få ur skiten ur lådan.. så de var bara åh klippa upp skiten ><, jefla skit blommor.. NO MORE av den växten iaf ^^, Eftersom att jag inte hade några såna där blombostadslådor i större format som dessutom passar mina, så fick jag plantera de rak upp och ned i krukan så då är  frågan om de växer som jag planterade så kommer att överleva? -Någon som vet? ^^.

Ikväll blir det hundvakt igen, eftersom att svärmor jobbar i natt igen (:  Nu blire grillat och sen chill åh promenad med Elvisen (: Annars händer det inte särskilt mycket här i skogarna. På tisdag bär det återigen av till Nyköping för lite work ><, nio pass på tio dagar kommer ju vara lagom mör i skallen sen (:


HEJDÅHEJ (:
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i THE SHIT / länka inlägget