Mars, 29. 2012 - fanskapets nyfunna rädsla :(

Kanske egentligen en meningslös sak att försöka träna bort hos fanskapet men det är fruktansvärt störande när man är ute åh går. Han är rädd för brunslock, ni vet såna där som regn vatten rinner ner i!? Men de är bra irriterande då hela armen rycker till, visst att han är liten men när man inte är beredd så gör de iaf ont för stunden så, någon som har förslag till ett sätt att bli av med de extremt töntiga rädslan hos fanskapet, peppande ord åh godis fungerar inte.. okej, jag upptäckte idag att de va just brunnar han är rädd för. Och jag försökte vid flera promenaderna idag att peppa och muta till att iaf gå mer än 6 meter ifrån men icke :( tycker de är så konstigt, eftersom att han inte har visat innan att han har bryt sig om den. Eller så har vi inte gått där de finns miljoner av den. Vid de sista promenaden idag så kröp han ur selet åh gick "naken" hem (vi vart typ 50meter hemifrån så ingen större fara där men iaf) och han verkar veta exakt vart alla dessa finns :S vilket inte ens jag vet eftersom att jag bara traskar på. Kan ju inte direkt hå omkring och leta efter dem åh undvika dem i typ 15 år till så rädslan för dem ska bort! Så alla tips är välkomnande ((:

Bjuder på en bild ifrån gårdagens morgon promenad (: fanskapet med sin snusläpp (:

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i THE DOG - Elvis / länka inlägget

   

mars, 26. 2012 - måndag :)

Vaknade runt halv 12 idag när jag egentligen skulle gå upp kvart över åtta för att ringa och avboka tiden till cellprovningen.. Men icke sa nicke att jag vaknade utan istället vaknade jag av att de ringde från Volvo och sa att mina däck var klara för hämtning och förvirrad och nyvaken mumlade jag fram någonting om att jag har bokat tid den fredagen den 13 och snubben ber om ursäkt för att han ringde ;S måttligt förvirrande men avbokade iaf tiden till cellprovtagningen och tog fanskapet under armen och begav oss ut till skogs så de blev en timmas skogspromenad och sedan har dagen bara sprunigt iväg, vi ha dammsugat och städat av skåpen i köket och sedan har vi även röjt av badrummet ytterligare en promenad därimellan och sedan en snabbrunda på ica :) Nu väntar vi bara på att kycklingen ska tina så vi kan laga mat åh sen ska jag väl hänga upp tvätt och slänga in en ny maskin :) Tråkigt värre men what to do liksom ^^, Imorgon börjar den nya och sista kursen så de blir att vara fullt koncentrerad från kl 9-16. Fast man lär ju ändå gå därifrån som ett frågetecken men försöka hänga med sak jag iaf ^^ Dock har jag inte läst även fast det var tänkt så men får bläddra och skumma lite i böckerna undertiden jag äter och karl blänger på hockeyn ^^,

Vad har ni gjort en måndag som denna? :)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i THE SHIT / länka inlägget

   

mars, 25. 2012 - en snabbuppdatering ^^

Usch vad ledigheter går fort :( Nu är det redan söndag och dessutom sommartid :) På tisdag drar sista kursen någonsin på behandlingsassistentsprogrammet för oss i klassen igång. Vilket känns både fruktansvärt underbart men samtidigt ganaks osäkert :) Men underbart ska det bli även fast det sägs att denna kurs är fruktansvärt svår :)

Jaja, igår var vi i karlstad hos Ts vän och umgicks lite, vilket var väldigt trevligt även om pojkarna bara spelade tvspel och drack öl :) Idag tror jag itne de blir mycket gjort mer än plock här hemma och mys med pojkarna :)

De blev en kort uppdatering här bara, får se om jag kommer senare ikväll eller om jag dör i soffan resten av dagen :) På återseende :)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i THE SHIT / länka inlägget

   

Mars, 18. 2012 - tenta

Oj de är några dagar sen jag skrev nu men min hjärna befinner sig i något Offline-läge där jag inte roar mig alls utan bara gör sånt som jag måste, de vill säga skriver på tentan åh rastar hunden :( känns visserligen som att jag försummar mitt fanskap, då de inte blir några direkt aktiverings promenader men jag har planerat att jag ska bli klar tills på tisdag senast så är jag fri åh leka ända tills den 27e :) de är iaf lite av vad som händer här hemma :)

På återseende :)

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i THE SHIT / länka inlägget

   

Mars, 11. 2012 - Söndag

Hejhej hemskt mycket hej :)

Idag är det söndag, vilket innebär som varje ledigdag -CHILLGORILL ^^, Såg också att bilden jag la upp igår var sjukt stor i jämförelse med vad jag hade väntat mig ^^
Texas blev hämtade runt 13 idag, så sen dess har vi inte gjort så mycket. Fanskapet har legat i sängen åh varit halv deprimerad. Vi var nyss ut på en promenad med lite små aktivitet som kan anses som meningslösa i andra ögon men skit roliga i Fanskapets ^^,

På tal om fanskapet, så har dem senaste månaderna har Elvis varit exemplarisk om man jämför med förut. Han har inte skällt mer än vid enstaka tillfällen och när det har kommit folk, vilket är okej att han gör. Men så fort Texas är här / varit här så är han extremt lynnig och skäller för minsta lilla och är fruktanvärt jobbig och så fort man rör vid han så ylar han som om vi skulle slå ihjäl honom. Förstår inte varför han blir sån helt plötsligt igen? :(


Får se om jag slänger in någon bild senare ikväll eller inte, ska iaf lägga upp ett arbetet på BB och sen ska jag nog spela lite The sims :)

På återseende :)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i THE SHIT / länka inlägget

   

Mars, 10. 2012 - tvspel :)

Gooodkväll gott folk (: här hemma spenderar vi kvällen framför tven med tvspel - ssx för tillfället vilket är väldigt skoj även om de inte får sådär vansinnigt bra för mig :( hur spenderar du din lördagskväll / natt? (: ska väl antagligen snart ut med fanskapet åh mysmonstret för dagens sista runda :)

Vi såg beerfestpå sexan innan -har bi sett den? Rätt rolig faktiskt ^^ jaja, godnatt gott folk ((:

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i THE SHIT / länka inlägget

   

Mars, 10. 2012 - lördag :)

mys i din fina gråa soffan med jordgubbste i den fina rosa koppen med den fina rosa skeden i (:

Idag har de inte blivit mycket gjort 2x20 mins promenader bara med fanskapet åh han bror mysmonstret (: har även sysselsatt mig med åh googla, alltid lika kul. Dock har dagen inte inneburit massa äckel googlingar utan idag har jag googlat på Ts mammas kennel och upptäckte att deras hundgener är utsprida lite över hela Sverige (: även sett lite bilder på hur de små djuret såg ut i som bebis, unga åh vuxna hundar (: alltid roligt tycker jag åh framför allt bär de finns folk som lägger upp stamtavlor så blir de extra roligt (: eftersom att mitt fanskap inte har något (mer än de jag gjorde i hans bok ^^) så blir jag lite extra lyrisk åh lite svartsjuk men Elvis stamtavla är också fin (försöker övertala mig själv här ^^)

På återseende gott folk (:

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i THE SHIT / länka inlägget