SÖNDAG - jag säger upp mig!

JAG SÄGER UPP MIG !!


Jag överger min kropp och återkommer när hostan är BORTA, och då menar jag borta på rikigt inte bara lugnat ner sig. Nu har jag fan hostat i två månader ><, +-0, helt sjukt och imorgon ska jag ringa till vårdcentralen och tamefan KRÄVA att få träffa en läkare, för jag har betalat skatt så jag har fan rätt till att få en läkarundersökning och inte bara någon JÄVLA DISTRIKSKÖTERSKAS uppfattning av min hosta som hon inte ens har hört! Och därefter skriver ut på TELEFON mollipeckt. SJUKA JÄVLA FITTSYSTEM, läkare gör mig frisk !!


Jobbar vidare på den där historian om min paddlningsupplevelse ^^ kommit annat i mellan och kommer med några få bilder om de någon dag (:

På återseende (:
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

FREDAG -Örebro (:

Tyvärr så hann jag inte skriva klart historian om paddlingen, så sorry för det. Anledningen till varför jag inte hann skriva klart var för att jag, prinsen och Kalle skulle bege oss in till Örebro för att gå på öppningen av Elgiganten -Megastor. På vägen dit så körde  vi på ett rådjur :( tråkigt för Kalle för han hade lånat sin fars bil. Men de gick bra till slut iaf. Väl framme ser vi att hela Örebro hade samma tankar som om, att finna ett riktigt kap, så vi gav fan i det och drog hem igen.. Vi var hemma runt halv 2 och då var det ju bara att slänga sig i sängen på engång eftersom att jag skulle till borås igår med Nina&Sandra och köpa en bil, vi åkte runt 9 och var hemma runt halv elva på kvällen så idag var man inte lika sugen på att köra bil, men jag och nina begav oss iväg in till Örebro för att shoppa lite, det blev lite kläder och lite ikea ^^

Nu sitter jag här och filosoferar och ska väl snart iväg och grilla med folket, trevligttrevligt (:
En snabb uppdatering bara, och blackriverrace historian LOVAR jag kommer innan slutet på denna vecka (:

På återseende.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

ONSDAG - morgonsol (:

Okej, de var ett tag sen det kom någon uppdatering ifrån min sida, men så är det väl när motivationen försvinner. Som ett spårlöst försvunnet brev på posten. Men en lite uppdatering kan ni iaf få.

Lördag - Tisdag (15-18 maj), befann jag mig hemma i mitt älskade stockhollm. På lördag kvällen träffade jag Emma och vi gick en promenad runt Tyresö centrum med Elvis. Träffade också älskade lilla Isabelle med hennes hond (: Alltid lika mysigt !! Efter det runt 01:00 hämtade jag mor&far samt "frallan" ute på brevik och därmed bar det hem mot Nykvarn igen (: Söndagen&måndagen spenderade jag i stallet hos Ninni&Lennart samt Lilla Bea, mys!

Tisdagen(18 maj) åkte jag hem och påvägen fick jag med mig ett par skor, ett par låga tygskor samt ett par höga med blommor på, ansås att jag behövde ett par nya eftersom att både mina blomtygisar är totalkaput + att jag har mockat bajs i dem ^^ Väl hemma så var det inte lika skoj, fick städa de första jag gjorde och ilskan kom som en bomb men det försvann också tillslut men iaf. Onsdagen (19 maj)kommer jag inte rikigt ihåg hur jag spenderade, torsdagen (20 maj) tror jag vi kollade på film tillsammans med Nina&Adrian kommer inte rikigt ihåg vad vi såg men de var nog något bra ^^  i fredags (21 maj) tog vi bara det lungt och filosoferade oss, kolla på en film & färgade håret också ^^ rött som vanligt så ingen förändring där inte.

PÅ LÖRDAGEN
, (22 maj) då mina vänner&ovänner då hände det grejer. Jag&Nina bestämde oss på typ onsdagskvällen att vi skulle göra något som inte direkt sker varje dag (: Vi skulle paddla Black River race! Och så blev det. Men det får ett eget inlägg för det är en historia för sig själv ^^

Söndagen (23 maj) - firade vi Nina på kvällen eftersom att hon fyllde år på lödagen och så gick vi ner till Viking och mumsade lite mat (:
Och sen helt plötsligt var det måndag (24 maj)  och då städade jag hela lägenheten, får höger till vänster, från nordost till sydväst.. ^^
Igår Tisdag (25 maj), tog jag och Nina på oss spenderbyxorna och åkte och handla lite mat i Filipstad och så blev det ytterligare ett par skor, förlåt men jag kan verkligen inte gå in i en skoaffär utan att plocka med mig ett par hem :( Skamligt men underbart ;D


Det var en vecka i text iaf, återkommer med Black River Race senare idag! Nu ska jag slänga ut dynorna till stolarna på balkongen och ta mig en cigarett i morgon solen (((:

På återseende (;
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

LÖRDAG - Fortfarande i Stockholm

Har inte gjort så mycket sen i Onsdags. Mamma och Pappa åkte till Mariestad och sociliserade sig med sina vänner, och har fortfarande inte kommit hem, de kommer väl snart om någon timma eller så (: Har typ spelat The sims hela tiden, var i väg en sväng och handlade lite shit (:

Ikväll ska mamma och pappa på 50års kalas ute på brevik så då kanske man glider förbi Emma och sociliserar sig (:
Annars händer det väl inte så mycket (:

Sitter i garaget medans elvis springer i lina på tomten och skäller på allt och alla som rör sig i hans ögon :( Tråkigt men de är väl bara åh NEJA tills han förstår att han gör fel (:


På återseende (:
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

ONSDAG - Stockholm

Nu är vi framme, eller vi har varit det ett par timmar (: Kom fram vid 12. Men har mer eller mindre spenderat hela dagen i bilen, mig gör det inte så mycket men synd om Elvisen men vi har tokbusat på eftermiddagen, sprungit i lera, badat och jagat bollar, skäll på grannar, sprungit runt i alla rummen och myst i moders knä och mumsat köttbulle ;D
De är väl så dagen har sett ut (:

Morgon dagen har jag inte en blekaste hur den ser ut men vi får väl se om det finns några lirare där ute som vill hitta på något? ((: Mor&far åker ju till Mariestad imorgon på någon mcgrejs och kommer hem på lördag :( Lite tråkigt men väldigt skönt också att bara få vara ensam och ta de lugnt (: Jaja, over and out (:

På återseende (:
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

TISDAG - lite happy news (:

Lite happy news sådära mitt uppe i tillvaron -har fått sommarjobb -SKÖNT, dock lite långt hemifrån men det löser sig alltid. De är nog de minsta problemmet med tanke på Elvisen menmen det löser väl sig längre fram när schemat kommer (:

Ja, vad har dagen bjudit på då.. De har bjudit på hundpassning åt Texas och sen så dansade jag ett varv med dammsugan och sen for vi väg ner till blomaffären shoppade lite, sen for vi hem igen och sen åkte vi och titta på en liten hundvalp till Sandra&Mattias en liten colliepojke, himlans söt. Hade vi inte haft Elvisen hade han lätt följt med hem ^^,

Efter det blev det middag makaroner och köttfärssås smaskigt värre (: Till de blev de en film som va sorglig och nu sitter jag här och filosoferar (: Imorgon bär det iväg hem till Stockholm till mor&far, vi får väl se vad resten av veckan bjuder på (:

På återseende (:
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

MÅNDAG - Wilma

De hände tråkigheter också på eftermiddagen idag, precis efter att jag hade lämnat Nina så var det bara & gå tillbaka igen, för en hade kört på Nina&Adrians kissekatt :( Så vi åkte ut till Gäddsjön där Prinsen&Adrians mormor&morfar bor och begrava henne bland alla andra djur i skogen som har blivit under åren :( Hon var så fin, den lille kisskatten. Såg precis ut som att hon sov :(

Tack och lov så ringde personen till dem och berättade vad som hade hänt och inte som många andra gör, kör bara vidare.. och de kommer hem eller man får gå ut och leta efter katten. men de är trist för hon blev bara 5 månader..
De är så sjukt egentligen för folk vet att de är mycket katter här.. eller djur överhuvud taget och ändå ska de köra som idioter -fortfort&fortare ska de gå :/

Vila i frid lilla kissekatt !!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

MÅNDAG - ((:

Ingen uppdatering sen i fredags men iaf.
Lördagen spenderat vi i Ninas morfars sommarstuga mitt ute i ingenstans. INGEN toalett, INGET rinnande vatten, men det gick bra iaf ^^ Vi grillade kött och spelade kort -mysmys (:

Söndagen var vi hos Toms kusin Mattias som fyllde 25 -GRATTIS! (:
Efter det gick vi hem och la oss för vi kände oss inte rikigt krya så vi la oss och glodde på film (:
Dagen har jag spenderat med Nina, vi rensade hennes förråd och lite shit fick vi med oss hem, en matta, lite ljusgrej åh sådär (:

Tog också äntligen tag i min hosta och hoppasde på att få en läkartid men icke, jag fick mollipect utskrivet via telefon ? -Vill inte heller ha mollipect men tanten förstod inte vad jag sa men så är det. Vet ju att de inte fungerar eftersom att jag behöver något annat. Skiten hjälper bara i en timma och sen börjar jag igen, men jag får väl ringa igen om en vecka och säga att jag vill ha något effektivare och en läkar tid. På Onsdag åker vi hem till mor&far, trevligttrevligt (:
Vet inte om jag åker hem på söndagen eller om jag åker hem på måndagen men de märker vi väl (: SÅ ALLA SOM ÄR INTRESSERADE FÖR EN DEJT, kan ju höra av sig (: -folk i Stockholmsområdet då va (:


På återseende (:
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

FREDAG - hemma (:

Det blev ingen bio för våran del :/ men det kanske blir bio imorgon istället (:
Istället for vi hem till Jonte och hans päron och sociliserade oss, de va minst lika trevligt de (:
Nu spelar pojkarna rockband - mindre trevligt men jag får väl leva med de för ikväll ^^


På återseende (:
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

FREDAG - Bio ikväll (:

Gudsågött !! Två hela dagar med en kanske så mindre trött karl -SER VI FRAM EMOT (:
Ikväll tycks de bjudas på bio med Nina&Adrian som sällskap, alltid lika trevligt. Går tre filmer nu på bio som jag vill se, Alice i underlandet, The shutter island och Last song -Någon som har sett någon av dessa? ((:

Utöver det så flyttade jag min tvätt tid som jag hade nu på kvällen till imorgon bitti istället ^^ Kände att jag inte direkt hade någon lust att tvätta idag (: Annars har jag inte gjort mycket. Duschat hunden har jag, så nu luktar han mys (; Städat i min garderob har jag också gjort (: Jaja.. återkommer om vilken film det blir ikväll för nu ropar duschen ^^

Bjuder på en bild av hundvalpa också (;

Nu - maj 2010   (17 veckor)    Då - Mars 2010 (8 veckor)

Hundvalpa 20100507Hundvalpa 20100315

På återseende (:
K O M M E N T E R A (3)
publicerat i / länka inlägget

   

TORSDAG - tändare ;D

Jag röker, det har jag väl gjort sen jag var 12-13 år någonting och tyckte det var skitcoolt att röka och föll för det minder attraktiva grupptycket ^^ inte för att rökning i själva verket är attraktivt men ja för att komma till saken.

Under alla dessa år som jag har rökt har jag på ett eller annat sätt alltid lyckats tappat bort mina tändare och snott min fars och sedan återfunnit mina tändare. -Vilket egentligen borde innebära att jag har massa tändare, vilket jag också hade tills jag flyttade till hällefors då jag ansåg att de va dags att rensa ut döda tändare. Vilket innebar att jag bara hade en halv låda kvar med tändare men varje gång jag ska röka har jag INGEN (och notera INGEN) tändare, har jag en tändare fungerar inte den.
Det är samma sak när jag ska någonstans då finns det inte en fungerande tändare så långt ögat kan nå. Eller så tappar jag bort eller glömmer tändaren där jag är.

Ibland så händer det typ två veckor senare när det är tvätt tid och man ska hänga tvätten eller ta ut kläderna ut tummmlaren så ramlar det ut flera tändare.. HELT TRAGISKT, jag förstår verkligen inte hur ALLa fungerande tändare hamnar i tvättmaskinen jämt, försvinner och går sönder. Min mor&far har också funderat över detta fenomen men inte kommit fram till någon givande förklaring än.. (
Min far har svurit en hel del åt mig och mitt tjuvande utav tändare då hans egna har tagit slut och ska ha en ny och ALLA är borta, normala föräldrar gömmer typ alkohol men min far, som inte är som alla andra gömde tändare ^^)

-Men som sagt det är väldigt skumt att det alltid är så att jag måste vända upp och ned på varje vrå för att finna en tändare.. De är extra dyrt för mig åh röka eftersom att jag mer eller mindre måste köpa en ny tändare var och varannan gång :/ Och dem jeflarna höjer typ priset på dem i samband med att de höjer priset på cigaretter (: tur att billiga niklas finns, då de kostar 3kr/st där, dock är det bara öppet på lör-sön, men varje gång man vistas där blir det en nya tändare i någon frän färg ;D


På återseende (:
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

TORSDAG - mja (:

jahaja, de finns väl inte mycket att skriva om här egentligen men har man skaffat sig en blogg får man väl skriva något också.. ibland ;D

Det har väl inte hänt sådär vaninsingt mycket sen valborg.. Vi var på majbarsa i någon hembyggdsgård här i skogen. Vi hade Elvisen med oss & det gick bra med alla människor som var där, de va inte så intressanta utan alla lukter var roligare, vilket var ganaka skönt med tanke på att han alltid ska hälsa på alla människor som passerar honom annars. De smällde smällare också (?) men det gick också bra.. han hade lite svårt att få grep om vad det var som lät men de va mer intressant än skrämande, hoppas jag :D Efter det for vi hem till Stoffe och Malin som nydligen har flyttat, så vi var där och kollade på deras lya som var förvånadsvärt fin för att vara ett radhus, (man har ju en typisk radhusbild i huvudet ^^) Elvisen lekte för glata livet med kissekatten. -Ja, de var väl valborg för oss..

Dagen efter vart vi soffliggadens eftersom att ingen av oss kände oss speciellt friska.. -sjuk fortfarande :/ Måste nog ringa doktorn imorgon, är så fruktansvärt trött jämt och att gå ut med Elvis är en smärtsam upplevelse & nätterna får man aldrig sova lugnt och mysigt igenom utan det ska hostas&hostas!

Ja, idag har jag spickat upp tavlorna ovanför soffan igen och satte ljusgrejerna som satt där innen i matsalsrummet. Imorgon tror jag bestämt att jag ska plocka ner skrivbordet för det är väldigt malplacerat i hörnet här i vardagsrummet och flytta upp soffan&tvbänken lite (:  Ska diska disken också..

Jag ska försöka skriva oftare än vad jag gör, bara jag finner orken och intresset ^^,


På återseende (:

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget