feb, 29. 2012 - skottdagen idag då :)

Ja åh eftersom att de är en lite halv unik dag idag då, så får man passa på att blogga ^^
Vi har inte gjort sådär vansinnigt mycket som vanligt, vi vaknade ganska sent eftersom att jag
satt och skrev ner en intervju inatt så de blev lite sent. Men vid halv 3 idag skulle vi vara hos vetrinären med fanskapet för vaccination och analsäckstömmning så de gjorde vi :) sen åt vi lite på donken och sedan dog jag och fanskapet i sängen ett par timmar :)

Nu på kvällen blir det väl inte så mycket, lite tv.. De är ju big brother kl, 22 så de ska vi plåga oss igenom annars blir det väl bara en längre promenad efter de :) Imorgon dagen bjuder på lite skolboksläsning och lite städning skulle jag tro.. skulle verkligen behova vända ut och in på soffan åh dammsuga ur allt förbannade hundhår. Skulle också behova borsta & bada Elvis också men eftersom att de redan är halft stopp i badkaret lär jag nog städa ur de först.. Eller kanske smartare åh göra de efteråt men nytt hundshampoo lär jag iaf inhandla för de vi har nu är slut.. De har ändå hållt i två år åh de är ju ganska bra ;D


På återseende :)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i THE SHIT / länka inlägget

   

feb, 27. 2012 - objunda gäster..

Jaha så var måndagen här. Helgen har varit väldigt bra faktiskt om man bort ser ifrån den objudna gästen som har flyttat in i mina halsmandlar :( Var iaf till doktorn idag och fick lite pencilin så får man väl se om man är fri ifrån halsflussen om tio dagar då :) Dock så är jag inte smittfri fören på onsdag men jag måste ju tyvärr till skolan imorgon iaf men jag får sitta på säkert avstånd och inte vara så närgången.. Vilket jag iofs inte brukar vara men iaf :) Ska till vetrinären på onsdag också med fanskapet, det är dags för vaccenation mot kennelhosta igen :) vi ska också se om de är dags att tömma analseckarna också, vilket jag tror det är :)

Ja, annars händer det väl inte sådär vansinnigt mycket här hemma :)
Men nu ska vi kirra lite käk och sen ska jag bygga bo i min skolbok :)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i THE SHIT / länka inlägget

   

feb, 24. 2012 - Handla & Bio

Jaha då var helgen här då :) Visserligen så kan man ju inte direkt påstå att de är någon skillnad på helg och på vardag när man är ledig eftersom att man måste göra samma förbannande måsten iaf ><, men de är ju ganska skönt med ledighet ^^,

Dagen har inte erbjudit sådär vaninsinngt mycket, städade ur kylskåpet i morse då de ändå var tomt, så vart de rent och trevligt. Sen tog vi vår kos och åkte och handla en massa mat så både kyl och frys blev fulla :) Sen vare bara hem och chilla gorilla åh rasta hunden för att sedan bege oss in till Örebro för att se Hamilton. Helt okej film, inget jag känner att jag skulle betala för att se igen direkt utan ska den ses igen så får de bli den dagen då den sänds på tv :) Nu blir det chill gorill återigen frammför datorn med grisen åh den tvspelande karln :)

På återseende :)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i THE SHIT / länka inlägget

   

feb, 24. 2012 - hm..

Jag har en.. vet inte mani på att gå in på typ blocket eller googla olika uppfödare för att se om jag kan finna en valp, en unghund eller en gamling. Vilket jag gör varje gång.. VARJE gång (!!) jag har för lite åh göra. Dock har jag insikt i både min liv och vardag där jag inte känner mig redo att skaffa en hund till och dessutom så känner jag inte att jag har tillräckligt med kunskap för två och dessutom så vill jag att fanskapet ska vara "färdig" tränad.. eller ja de lär han nog aldrig bli (man lär sig ju så länge man lever ^^) så ja.. uppfostrad är nog det rätta ordet innan jag skaffar mig en till stjärna :)

Men när jag sitter där på blocket och glor så är det oftast samma typer av hundar och de händer flera gånger att de är samma hundar som är återkommande, och jag tycker det är så hemskt och hjärtskärande att se de där små eller stora hundarna.. :( Och framför allt när de är av anledningar så som allergi eller inte tid. Jag menar, man bör väl veta om man har tid eller inte innan man skaffar ett djur och framför allt en hund? Eller? Och allergi?! - Alltså, om man misstänker att man har någon form av allergi så kollar man väl upp det?! Okej, jag kanske inte direkt är den som ska yttra mig om den saken egentligen men jag är väl medveten om min allergi och faktiskt (pepparpeppar) så har jag inte regerat på Elvis än och om jag skulle göra det så tänker jag ta allt vad sprutor, piller och diverse saker för att jag ska ha kvar honom för han skulle ge så mycket mer än rinnande näsa och kliande ögon. Och även om det inte skulle hjälpa så skulle jag nog fan sitta där med symtom och fanskapet åh mysa :) Men de jag skulle komma till var de att jag tycker att de är sjukt att folk gör som de gör, oavsett hund, katt, kanin eller anledning till varför man gör sig av med sitt djur. Tänk två ggr innan man handlar.. De är faktiskt ett liv :) Egentligen, i själva verket tycker jag faktiskt att de skulle vara någon form av licenskrav på djur! oavsett vad för djur :) fisk som elefant :)


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i TYCKER, TÄNKER & KÄNNER :) / länka inlägget

   

feb, 23. 2012 - In your face, dudes!

Man kan kränka människor på många olika sätt idag även förr men ord är väl egentligen en av de vanligaste sätten tror jag. Och när jag fyllde år så fanns jag en extremt udda affisch hemma hos min vän på utsidan av deras toalett dör. En affisch över fiskar i östersjön :) Iaf, så fann jag ett ytterst ful fisk som heter St. Peters fisk - skämta inte där om fulhet du. Men iaf, jag kom då fram till att om jag ska vara elak någon gång så ska jag påpeka att personen ifrån såg ut som en St. Peters fisk, antagligen så skulle människan börja skratta men jag skulle också antagligen göra så att människa googlade upp fisken och insåg att den va bra jäflans ful både fisken och personen.

Men efter nattens många timmar i telefon med min kära vän som jag spenderar otaligt många timmar med i veckan.. i just telefon så kom tröttheten väldigt nära och google vart min vän och jag började googla sjuka saker.. Första googlandet blev då bajs.. och de lämnades fort för kvalningarna var närvarande och sedan av någon konstig anledning blev de syfelis, som är fruktansvärt äckligt och hemskt för den som drabbas av det men iaf, vidare kom då gonoree...  kan jag inte mer än säga FYFAN! så där runt kl 3 på natten, insåg jag att om jag vill någon riktigt ill så ska jag önska att personen får gonoree.. Kan nog lätt påstå att äckligheten på en skala där är 100.. Jag kan lida med den personen som drabbas av det men alltså.. "gonoree in your face!" -blev nattens uttryck. Och jag skulle verkligen inte vilja att någon jag känner (finns undantag) ska få gonoree eller någon annan könsjukdom heller för den delen men alltså. Nejtack så keep the condom on, dudes!

Gonoree in your face och nu vidare till någon lite trevligare.. Trevligheten kan ju diskuteras men trevligare än gonoree och shit, vilket är iaf dagens aktivitet såhär långt.. vaknade relativt sent idag faktiskt fast jag somnade ganska sent eftersom att jag spelade lite COD efter samtalet med E. Men iaf, dagen har innehållt en långpromenad i krokborn och en stöd kommentar av en kärring framför mig med sina två hundar. Sen for jag hem igen för att skriva lite skolarbete som är klart så nu kan jag chilla ett par dagar eller påbörja nästa uppgift.. vi får se. Sen har jag även diskat åh ätit lunch och nu står blommorna i badet för att få lite smaklös näring. Ska väl alldeles strax ut på en rastning av fanskapets kissblåsa och sedan handla lite gott tror jag eftersom att den älskade mensen har kommit för att anslutit sig till hushållet i några dagar..


På återseende :)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i THE SHIT / länka inlägget

   

Feb. 22, 2012 - mitt i natten

Hejhej haaaallå :)

Vilket riktigt skitväder det är idag.. Det var hela dagen en rejäl iskana på marken och nu på kvällen har det bara regnat och regnat. Dock är det ju ganska trevligt när snön försvinner och asfalten kommer fram men det går ju inte att gå ut och bara va med grisen :( Menmen, han lider nog inte av att mysa lite extra i soffan dagar som dessa åh tur är väl det :)

Idag har vi inte gjort så hemskt mycket, beror väl kanske lite på att vädret har varit sämst så det har inte blivit någon form av "gå fot" träning eller inkallningsträning som de vanliga dagarna den här veckan har bestått av men jag har iaf rensat ut min del av garderoben så jag har fått lite mer plats åh sen tog jag mig i kragen och faktiskt slängde min älskade vinterjacka som har varit trasig i dragkedjan sen förra vinter.. Och jag vet, jag kan ha lagat den istället men grejen är den att de var en sån där dragkedja som man kan öppna åt båda hållen så de skulle innebära att de skulle få sprätta upp hela jackan för att byta och då är jag inte säker på om de skulle bli som de var innan den vart trasig åh blir den inte de så skulle jag itne kunna använda alls, så den åkte den med :) Min mamma tyckte iaf att de va på tiden som jag gjorde mig av med lite kläder iaf ^^ Är ju en form av hamster när de gäller mina collegetröjor.. Eller alla mina kläder och skor men ja, what to do ^^, Skulle väl egentligen ha pluggat idag men får göra det imorgon istället :) Läste ju trots allt massa igår så idag fick bli en paus :)


För övrigt händer det inte så jeflans mycket, jag har iaf funnit en blogg som säkert alla som äger en hund har funnit tidigare men den är grymt inspirerande :)

På återseende :)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i THE SHIT / länka inlägget

   

feb. 19, 2012 - undra varför.. ;)

Disken är iaf diskad nu. Behovet av att göra något var för stort så jag var tvungen och det är ju dessutom trevligt när de är gjort :) Rastade fanskapet nyss också, ansåg att han behövde de även om han ansåg att de va mysigare att sova med pojkarna Skogh :) På det lilla varvet runt så träffade vi den sötaste lillevalpen. En tibetansk spaniel, så det var ju väldans trevlans för fanskapet eftersom att de faktiskt var en liten hund och inte en jakthund utan en vanligt liten sötsak :)

Nu vet jag inte vad jag ska göra, plugga har jag faktiskt ingen lust med och känner mig inte riktigt bra heller, förhoppningsvis bryter det ut, det som nu ligger och gror i kroppen :) Tror fan de är nästan värre att gå omkring och känna att näsan är lite halv täppt då och då, och kroppen orkar till en viss del men inte hela vägen än att faktiskt vara förkyld..

Jaja, det lär väl bli fler inlägg under dagen känns det som av någon konstig anledning, har inte bloggat ett smack på evigheter. Eller ja kan ju säga att jag inte har direkt uppdaterat bloggen regelbundet sen jag bytte till den här. Undra varför.. !? Fler blir det säkert :)

På återseende (:
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i THE SHIT / länka inlägget

   

feb. 19, 2012 - Söndag..

I vanliga fall brukar jag tycka söndagar är trevliga dagar, eftersom att de är dagar som ingen förväntar att man ska göra så jävla mycket utan det är en vilodag. En dag där man ligger i ena änden av soffan och pillar sig i naveln. Men idag är det inte som i vanliga fall och egentligen tror jag inte de har varit de på länge.. för jag VILL verkligen göra något. Jag har ett BEHOV av att göra något för de kryper i kroppen :( Städa är helt meninlöst för pojkarna Skogh lanar vilket innebär att de blir skitit så fort de vaknar igen :/ Diska skulle vara ett altenativ men de är lika mycket disk igen när pojkarna Skogh vaknar för en av dem har en förmåga att använda ett nytt glas varje gång han ska inta någon form av flytande diska så de är meningslöst. Gå en riktigt lång promenad med fanskapet blir det inte heller på tal om eftersom att det har töat hela dagen igår och hela natten, vilket har bidragit till att det är snorhalt ute och både han och jag halkar runt som två idioter så idag blir de bara kiss och bajs turer med mycket bollkastning inom hus istället (tur han är liten).  Skulle också behöva läsa lite i litteraturen men jag har ingen lust, för det är så fruktansvärt tråkigt eller egentligen är de ganska intressant men jag orkar inte använda den sidan av hjärnhalvan just nu iaf.

-DET VAR ETT JÄVLA GNÄLL..
Jaja, just nu sitter jag iaf och halv kollar på Lilla jönssonligan på styva linan - Lagom givande, man kanske skulle pilla lite mer på denna blogg outfit, vilket jag har gjort lite grann varje dag om någon nu undrar varför den ser skum ut i vissa lägen (om den nu gör de?!) ^^.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i THE SHIT / länka inlägget

   

feb. 18, 2012 - ytterligare en bild

 

Bjuder ännu en gång på en bild på fanskapet, i sin bedårande outfit :)

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i THE SHIT / länka inlägget

   

feb. 16, 2012 - only a pic..

Bjuder på en bild på fanskapet <3

 

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i THE DOG - Elvis / länka inlägget

   

feb. 12, 2012 - Ooj

Ooooj vad tiden går.. Redan februari och tiden bara springer iväg, vet inte knappt vart dagarna tar vägen längre :/
Det har väl inte hänt något speciellt sen sist egentligen men vi kan göra en liten fin lista för sånt gillar jag ^^ Såhär kommer den (:

skrev klart alla arbeten från tidigare terminer (två arbeten) så jag kunde börja termin 4. - skrev ex antal tentor -
åkte hem till stockholm för att fira jul med min älskade familj - klippte mig (händer inte allt för ofta, typ 3årsen sen sist) - hämtade upp millan&jimmy för att ta med dem hem till skogen. -skrev ytterligare 1 tenta - firade nyår med millan, jimmy, kalle åh hans tant + en lite tuch av mattias. -började termin 4 - pappa fyllde år - T fyllde 24 <3 - Elvis blev hela två  år :) - jag fyllde 23år ^^,

Ja det är väl lite av vad som har hänt och inte har hänt :D ska försöka, LOVAR ingenting men ska försöka uppdatera oftare :) och ska också försöka kirra en ny outfit som är mer jag och passar mig bättre ^^,

På återseende :)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i THE SHIT / länka inlägget